Teatteri Mooria Teatteri MOORIA

Paparazzi Kasper PAPARAZZI KASPER

Karnevalistinen kannanotto ahneuteen. Esitys on toteutettu Commedia dell' Arten ja Kasper-teatterin keinoin. Nämä tyylilajit mahdollistavat rahanahneille roistoille päin naamaa nauramisen ja sen julkisuusryöpytyksen esiin tuomisen jossa elämme tänä päivänä

Esityksessämme Paparazzi-Kasperilla on viikon vieras, joka tuodaan julkisesti tuomittavaksi oikeudenkäyntiin. Hänestä paljastetaan kolme syytöstä, joihin hän saa puolustautua. Lopuksi tuomarina toimiva Paparazzi-Kasper julistaa tuomion.

Commedia dell' Arte ja nukketeatteri mahdollistavat kärjistetyn yhteis- kunnallisen kannanoton. Realistisuudesta etäännytetyillä Commedia dell' Arte hahmoilla on omat tyylitellyt fyysisen näyttelijäntyön muotonsa. Kasper-käsinukketeatteri sitä vastoin toimii voimakkaina toiminnallisina kohtauksina, jossa väkivalta on yksi välttämätön toiminnan muoto. Lisäksi Kasper-teatterin perinteet vaativat sitä.

"PAPARAZZI-KASPERIN TUOMIOISTUIN" on kansanteatteria, jossa ei häpeillä eikä kumarrella vaan julkisesti tuomitaan ja vaaditaan roistojen pää pölkylle!

Ensi-ilta 15.9 klo 17 ja 22.7 klo 17 VUOLTSU, Vuolteenkatu 13
sekä Legioonateatteri 6.10 klo 19 ja 7.10 klo 19
Liput 5e ja 8e, kesto 45 min
Huom! Ikäsuositus yli 14-v !